Тиждень наук природничо-історичного напрямку

         В рамках Тижня наук природничо-історичного напрямку вчителі з відповідних предметів провели низку цікавих уроків й заходів. Найцікавішими для учнів серед них були наступні:

  1. Учителька географії Сорока А.І. провела в актовій залі школи з учнями 7-их класів КВК «Амазонія та Вікторія». Метою заходу був розвиток пізнавальних географічних навичок, творчого мислення, популяризації географії як навчального предмету. Команди 7-их класів у костюмах аборигенів змагалися в різних конкурсах (привітання, командний, «чорний ящик», поєдинок вождів, спортивний, тощо). Журі визначило найкращих у різних номінаціях («молодець», «ерудит», «так тримати») і нагородило медалями та подарунками. Команда-переможець отримала солодкі призи.

  2. У 8-х класах учителька біології Шебец Т.Б. провела підсумковий урок “Кровоносна система та кровообіг”. Мета уроку:розвивати аналітичне мислення, вміння порівнювати, узагальнювати, використовувати знання в конкретних життєвих ситуаціях. Відповіді учнів було поєднано з показом на мультиборді  анімаційних роликів із зображенням клітин крові та органів кровообігу. Учні з інтересом спостерігали на екрані розвиток таких захворювань як інфаркт міокарда та тромбоз.

  3. Учителька біології Волянська О.В. у 7-х класах проводила  урок-турнір «Хижаки і жертви». Під час уроку учні закріпили знання з теми «Як тварини пристосувалися до захисту і нападу». Упродовж уроку між командами велася запекла боротьба, учні брали активну участь у змаганні, виявляли  кмітливість та винахідливість. Урок проводився з використанням MultiBoard.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *