Дружній візит до Польщі

    14-15 травня 2018 року відбулася вже ІV Міжнародна інтеграційна зустріч українсько-польської молоді і педагогічних працівників у Калнікові.
    В рамках цієї зустрічі наші учні взяли участь у V Міжнародному турнірі з футболу за кубок директора Спілки Шкіл в Калнікові, де наші молодші гравці вибороли I місце. Вперше цьогоріч за кубок боролася команда дівчаток, достойно представивши себе на фоні досвідчених гравців. Польська сторона повністю взяла на себе відповідальність за перебування українських гостей, організувавши цікаві екскурсії, харчування і нічліг на високому рівні. Діти відвідали Риболовецьке господарство в Стажаві, де їм організували частування в будинку рибака. Замок і каретний двір в Ланцуті заворожили багатством і розмаїттям інтер’єрів. 
     Діти спілкувалися зі своїми однолітками з Польщі під час розважальних забав, організованих школою в Калнікові, а також під час перебування в сім’ях поляків. 
     Організатори поїздки і адміністрація СЗШ № 92 щиро вдячні польським колегам за теплий прийом наших учнів. Особлива подяка директорові Спілки Шкіл в Калнікові п. Станіславу Калавскому, отцеві Базилю Зборовському, який опікується нашими дітьми під час кожної поїздки, батькам, які долучилися до організації цієї чудової події, власникам ресторану “Глорія” в Перемишлі, які щороку забезпечують нас смачними обідами, а також п. Даріюшеві Лясеку, ініціаторові цих зустрічей, людині, яка любить дітей і робить все для того, щоб вони були щасливі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *